A kávé meséje!

Szerelmes lettem a kávé minden cseppjébe... Flörtként indult, de elragadott. Bár igyekeztem, ellenállni neki maga a lehetetlen. Ha már kapcsolatban vagyunk, gondoltam megismerem, ezért kezdtem kutatni minden sejtjét, rezdülését, mindent, hogy megtudjam ki ő nekem!

Friss topikok

Az MLM szó egyetlen pozitív értelme: My Little Melbourne

2014.01.09. 23:23 aaniko

fotó-1.JPGTettem év végén egy félig komolyan gondolt ígéretet, hogy néha egy-két ismert emberen keresztül közelebb hozom azokhoz a kávék világát, akik még a perem kerületekben várakoznak csatlakozásra a bejutást illetően. 

Hogy megkönnyítsem a dolgotok egy olyan emberrel "kávéztam", aki nem iszik kávét. Mindenki iszik valamit, ezért aki kávét épp nem annak a chai latte applikáció van installálva az agyában. Talán ez egy jó transzfer lehet azok számára, akik még idegenkednek kicsit a kávézástól és még el is bizonytalanodnak mit rendeljenek, ha egy visszautasíthatatlan meghívás egy kávézóba rendeli őket. 

A My Little Melbourne az a kuckó, ha elég koffeint iszol, hogy képes vagy második családodként látogatni őket és hazajárni hozzájuk ha kávét kívánsz és a szervezeted lázad érte, hogy innod kell. Ha nem kell, akkor is, mert figyelnek rád, szeretnek téged és tudják azt is, te mit szeretsz. Ha meg nem tudják, kitalálják.

Danny Blue a mentalista, kedves jó barátom jött el velem lattezni. Mivel kávét nem iszik, ő egy ideális kapocs a kávéfüggők és a "még a szagát sem bírom" társadalom között. A chai latte, egy fűszeres, tejjel készülő ital, amiből létezik koffeines változat is. Személy szerint én kerülöm a témát, mert ahol kávé van, számomra ott más nincs, de most ittam ebből a furabogár italból is. Azt kell mondanom, kicsit arra emlékeztet, amikor reggel öltözik a nő. Hosszú, sötét fekete ruhát vesz, nehéz szigorú napja lesz kimért, feszes tárgyalásokkal. Viszont tudja, ő teljes mélységében egészen más, mint aminek 10 órán keresztül látszania kell. Ezért felvesz egy selyemes, bézs és aranyátmenet közötti testhezálló finom fehérneműt szigorú fekete gyapjú ruhája alá, ami egész nap lénye külső takarója lesz és egyetlen közvetlen érintkezése a külvilággal.

Ilyen a chai latte. Vigyáz rád, melegenget és ha becsukod a szemed az sem kizárt, hogy picit elvarázsol. Danny sok embert "varázsol" el, ahogy befolyásolja őket és tereli a gondolataikat az általa választott irányokba. A latte nem véletlenül lett az itala. 

Csukd be a szemed pár percre és hagyd, hogy kézenfogva elvigyen és mutasson valami eddig feltáratlan csodát számodra. 

Természetesen van kávé is. Az alapanyag egy kézműves pörkölőben készül és Juhász Edit a magyar latte art bajnok öntöget a tetejére tejből szerelmes üzeneteket. Csak a kiválasztottak kapnak szívet, úgyhogy aki csészéjében jeleket talál, aznap garantáltan üzent a sors, hogy szereti a világmindenség (vagy ha az nem, akkor legalább megnyugodhat, hogy a my little melbourne csapatának minden tagja).

Vizuális csapda a hely és nagyon rossz hatással van az időérzékre :)

A bejegyzés trackback címe:

https://coffeetour.blog.hu/api/trackback/id/tr295749730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása